Blagdan Svih svetih 2018. godine.

Objavljeno: 03.12.2018

TD BAŠKA d.o.o. je u sklopu održavanja i uređenja groblja na području Općine Baška povećala funkcionalnost i estetiku samih groblja.

Od mnogobrojnih radova na grobljima navodimo:

- postavljanje novih "izgubljeno-nađeno" koševa. Sa grobova i grobnica zbog vjetra često budu srušeni novi cvjetni aranžmani, novi lampioni i sl. Namjena ovih "izgubljeno-nađeno" koševa je da se u njih odlažu takvi pronađeni predmeti (novi lampioni, očuvani cvjetni aranžmani i sl.), kako bi ih vlasnici pronašli na odgovarajućim mjestima. Na groblju Baška postavljena su četiri koša, na groblju Batomalj jedan, na groblju Jurandvor također jedan koš, te na groblju Draga Bašćanska postavljena su dva.

- na grobljima Jurandvor i Draga Bašćanska na području Općine Baška postavljene su nove klupe, a na groblju Batomalj preuređena postojeća. Klupe su postavljene na prikladnim mjestima na grobljima, kako bi korisnici groblja mogli odmoriti, s obzirom da se većina groblja nalazi izvan samih naselja.

- također na svim ulaznim vratima groblja postavljene su pločice s vjerskim i duhovnim citatima.

- na groblju Draga Bašćanska na svojem mjesto vraćen je stari kameni križ.

Povodom obilježavanja blagdana Svih svetih, kada se svi sjećaju svojih preminulih, djelatnici TD BAŠKA d.o.o. intenzivno su radili na uređenju groblja. Na grobljima je pored redovnog održavanja postavljen velik broj krizantema, te su groblja prigodno uređena.

Fotogaleriju groblja Baška pogledajte ovdje.

Fotogaleriju groblja Batomalj pogledajte ovdje.

Fotogaleriju groblja Draga Bašćanska pogledajte ovdje.

Fotogaleriju groblja Jurandvor pogledajte ovdje.

PRIJEM STRANKI

Ponedjeljkom, četvrtkom i petkom od 8:30 do 12:30 /// Srijedom od 8:30 do 16:00 /// Utorkom se stranke ne primaju

MEĐUNARODNA NORMA ISO 9001:2015

ISO 9001:2008 Nakon višemjesečnog rada, u listopadu 2010. godine TD Baška d.o.o. zadovoljilo je uvjete te je uveden sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008. Međunarodna norma, koja se obnavlja svake godine, postala je dio poslovne strategije Društva, čime se garantira neprekidan razvoj poslovanja i poboljšanje kvalitete usluga cjelokupnog poslovanja.

Detaljnije
Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

fax: 051/864-132

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: