TD Baška d.o.o. posvećuje veliku pozornost zaštiti osobnih podataka. Pročitajte o zaštiti osobnih podataka. Pročitaj tekst

Briga o uređenju groblja

Objavljeno: 17.08.2018

Uprava groblja vodi brigu o održavanju groblja i uklanjanju otpada s groblja.

Molimo korisnike grobova da grobno mjesto i prostor oko njega održavaju urednim.

Ukoliko imate potrebu za jednokratnim ili cjelogodišnjim održavanjem Vašeg grobnog mjesta, Uprava groblja izvršiti će uslugu za Vas uz naknadu, nakon izlaska na groblje i izdavanja ponude za uređenje grobnog mjesta, te prihvaćanje iste.

Isto tako možete naručiti dostavu i polaganje cvijeća na grobno mjesto.

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 7:00 do 15:00 /// Srijedom od 7:00 do 17:00 /// Petkom od 7:00 do 13:00 /// Vrijeme pauze je od 12:30 do 13:00

Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: