Hortikulturno uređenje groblja u Baški 2017. g.

Objavljeno: 08.11.2017

U listopadu 2017. godine TD BAŠKA d.o.o. nastavilo je sa hortikulturnim uređenjem groblja Baška prema Izvedbenom projektu za navedeno groblje, a koji je dio velikog i vrijednog Projekta obnove, uređenja i budućeg održavanja groblja na području Općine Baška.

 

Uredio se jedan od vidikovaca na gornjem groblju. Ugrađene su dvije klupe, posađena tri stabla sljeza (lat. Hibiscus syriacus "Russian violet"), živica japanske kurike (lat. Euonymus japonicus) i potez žutih krizantema buketara (lat. Chrysanthemum sp.). Kao rubnjake oko zelenila, koristio se "rozkasti" kamen iz zaleđa groblja. Vidikovac je mirno odmorište kod obilaska groblja s predivnim pogeldom na Velu plažu, Bašku, otok Prvić i morski prolaz prema otoku Rabu.

 

U tijeku su radovi preuređenja drugog "zatvorenog" vidikovca. U zidu su izrezani okviri za staklo. Izrađuje se korito za sadnju bilja. Oblaže se sitnim "rozkastim" kamenom iz zaleđa groblja. Preuredit će se otvor za šternu. Preuređenjem ovog vidikovca otvorio se pogled na otok Prvić, crkvu Sv. Ivana i morski prolaz prema otoku Rabu. Ovim uređenjem gornji dio groblja dobiva zasluženo na značaju i ljepoti.

PRIJEM STRANKI

Ponedjeljkom, četvrtkom i petkom od 8:30 do 12:30 /// Srijedom od 8:30 do 16:00 /// Utorkom se stranke ne primaju

MEĐUNARODNA NORMA ISO 9001:2015

ISO 9001:2008 Nakon višemjesečnog rada, u listopadu 2010. godine TD Baška d.o.o. zadovoljilo je uvjete te je uveden sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008. Međunarodna norma, koja se obnavlja svake godine, postala je dio poslovne strategije Društva, čime se garantira neprekidan razvoj poslovanja i poboljšanje kvalitete usluga cjelokupnog poslovanja.

Detaljnije
Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

fax: 051/864-132

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: