TD Baška d.o.o. posvećuje veliku pozornost zaštiti osobnih podataka. Pročitajte o zaštiti osobnih podataka u našem tekstu Pročitaj tekst

Naplata parkirališta

Objavljeno: 16.04.2018

Nekome na žalost, nama na radost, krenuli smo s naplatom parkirališta 16.04.2108.

Ove godine smo preko zimskih praznika za parkirališta malo osvježili naše parkirne automate, detaljno smo prefarbali vanjske dijelove i polijepili nove čitkije i ljepše naljepnice kako bi bili oku ugodniji kod plaćanja parkiranja.

Naknadno ćemo ugraditi nove čitače novčanica u 2 aparata, kako bi bolje i brže uzimali novčanice za plaćanje parkiranja i to po uzoru na trenutne koji su na parkiralištima "Pošta" i "Gruh".

Trenutno smo u fazi uređenja parkirališta, pa smo tako nasipali parkiralište "Pošta" zbog stalnih pojavljivanja rupa radi kiše i vode koja se zadržava tamo u zimskim mjesecima.

Parkiralište "Gruh" smo pokosili i nadamo se skorom postavljanju rampe kako bi svi vlasnici vozila koji imaju pravo na povlaštene karte ( stanovnici starog dijela Baške, žitelji Općine) mogli bezbrižno u sezoni imati slobodnog mjesta za parkiranje na istom parkiralištu.

Još nam ostaje prefarbati u plavo parkirna mjesta da se bolje vide linije i željezne konstrukcije koje odvajaju parkirališta od prometnica u crveno-bijelu boju.

Do slijedeće objave lijepi pozdrav.

PRIJEM STRANKI

Ponedjeljkom, četvrtkom i petkom od 8:30 do 12:30 /// Srijedom od 8:30 do 16:00 /// Utorkom se stranke ne primaju

MEĐUNARODNA NORMA ISO 9001:2015

ISO 9001:2008 Nakon višemjesečnog rada, u listopadu 2010. godine TD Baška d.o.o. zadovoljilo je uvjete te je uveden sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008. Međunarodna norma, koja se obnavlja svake godine, postala je dio poslovne strategije Društva, čime se garantira neprekidan razvoj poslovanja i poboljšanje kvalitete usluga cjelokupnog poslovanja.

Detaljnije
Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: