Novogodišnje ukrašavanje općine Baška u 2017. g.

Objavljeno: 01.12.2017

Ovogodišnje ukrašavanje općine Baška je pri kraju. Djelatnici TD Baška d.o.o. po nalogu Općine odrađuju savjesno i sa puno truda ovaj zadatak. Adventski vijenac na "Uliki" je napravljen i spreman za paljenje prve adventske svijeće u subotu 02.12.2017. uz molitvu i blagoslov mjesnog svećenika, vino, kolače i slične tradicijske poslastice u organizaciji Općine Baška i mjesnih odbora.

Prijenos svečanosti možete pratiti uživo na www.baska.hr.

Adventski vijenac je nešto drukčijeg izgleda ove godine. Zaigrali smo se niskom bijelih i crvenih perlica.

Ukrašena su stabla pitospora svjetlećim mrežama na Paladi i u Parku Marjan, postavljene su svjetleće kugle u Ul. kralja Zvonimira, ukrašeni su kandelaberi na Paladi sa girlandama i mašnama, dok su na ostalim lokacijama postavljeni svjetleći ukradi koji se pale sa javnom rasvjetom.

Ove godine je prvi put ukrašena svjetlosnom rasvjetom Ulica Stjepana Radića u Baški.

Detaljnu fotogaleriju pogledajte ovdje.

PRIJEM STRANKI

Ponedjeljkom, četvrtkom i petkom od 8:30 do 12:30 /// Srijedom od 8:30 do 16:00 /// Utorkom se stranke ne primaju

MEĐUNARODNA NORMA ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 Nakon višemjesečnog rada, u listopadu 2010. godine T.D. "Baška" zadovoljilo je uvjete te je uveden sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2015. Međunarodna norma, koja se obnavlja svake godine, postala je dio poslovne strategije Društva, čime se garantira neprekidan razvoj poslovanja i poboljšanje kvalitete usluga cjelokupnog poslovanja.

Detaljnije
Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

fax: 051/864-132

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: