Priznanje HGK Županijska komora Rijeka za 25 godina TD BAŠKA d.o.o.

Objavljeno: 13.12.2018

HGK Županijska komora Rijeka ove godine, u suradnji s Primorsko-goranskom županijom dodijelila je priznanje TD BAŠKA d.o.o. za jubilarnih 25 godina postojanja i uspješnog poslovanja.

Zahvaljujemo HGK Županijskoj komori Rijeka na priznanju.

Zahvaljujemo Općini Baška sa načelnikom Tonijem Juranić na podršci i svesrdnoj dosadašnjoj suradnji te dosadašnjim načelnicima kao i svim dosadašnjim članicama i članovima uprave Društva, koji su 25 godina održali i mukotrpno razvijali firmu među najjačom komunalnom firmom na Otoku Krku.

Naročita zahvala i priznanje pripada našim vrijednim djelatnicima, temelja našeg Društva.

PRIJEM STRANKI

Ponedjeljkom, četvrtkom i petkom od 8:30 do 12:30 /// Srijedom od 8:30 do 16:00 /// Utorkom se stranke ne primaju

MEĐUNARODNA NORMA ISO 9001:2015

ISO 9001:2008 Nakon višemjesečnog rada, u listopadu 2010. godine TD Baška d.o.o. zadovoljilo je uvjete te je uveden sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008. Međunarodna norma, koja se obnavlja svake godine, postala je dio poslovne strategije Društva, čime se garantira neprekidan razvoj poslovanja i poboljšanje kvalitete usluga cjelokupnog poslovanja.

Detaljnije
Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

fax: 051/864-132

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: