TD Baška d.o.o. posvećuje veliku pozornost zaštiti osobnih podataka. Pročitajte o zaštiti osobnih podataka u našem tekstu Pročitaj tekst

Saniranje korijena crnike

Objavljeno: 26.11.2016

Saniranje korijena crnike u Ulici kralja Zvonimira u Baški

 

Svojom veličinom stara, moćna crnika je u Ulici kralja Zvonimira prerasla gabarite sadnog mjesta. Kako raste na nogostupu blizu ceste, svojim korijenjem počela je podizati asfalt i ometati pješački i cestovni promet.

 

Intervencija je bila neophodna.

 

Površinsko korijenje se uklonilo. Rezne rane na korijenju su se premazale voćarskim voskom radi dezinfekcije i bržeg zarastanja. Krošnja se orezala povratnim rezom do osnovnih grana kako bi se smanjila potreba za jačim rastom korijenja. Povratan rez će biti potrebno raditi svake do svake druge godine kako bi se utjecalo na smanjenje rasta krošnje. Na taj način bi sanirani asfalt ostao neoštećen, a stara, zdrava i biološki vrijedna crnika sačuvana da svjedoči ciklusu života.

PRIJEM STRANKI

Ponedjeljkom, četvrtkom i petkom od 8:30 do 12:30 /// Srijedom od 8:30 do 16:00 /// Utorkom se stranke ne primaju

MEĐUNARODNA NORMA ISO 9001:2015

ISO 9001:2008 Nakon višemjesečnog rada, u listopadu 2010. godine TD Baška d.o.o. zadovoljilo je uvjete te je uveden sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008. Međunarodna norma, koja se obnavlja svake godine, postala je dio poslovne strategije Društva, čime se garantira neprekidan razvoj poslovanja i poboljšanje kvalitete usluga cjelokupnog poslovanja.

Detaljnije
Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: