TD Baška d.o.o. posvećuje veliku pozornost zaštiti osobnih podataka. Pročitajte o zaštiti osobnih podataka u našem tekstu Pročitaj tekst

Sudjelovanje na Adriatic Cemetery Days u Dubrovniku.

Objavljeno: 20.12.2016

Uspješno je završena dvodnevna konferencija o grobljima i pogrebničkim uslugama, koja se po prvi put održala u Dubrovniku, čiji je suorganizator, uz časopis Komunal, Udruga pogrebnika Hrvatske. Više od 100 sudionika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije kroz prezentacije, razgovore s povodom i panel rasprave artikuliralo je specifičnosti i probleme o nizu tema vezanih uz provođenje pogrebničke djelatnosti i rad na grobljima, kulturnu valorizaciju grobljanske baštine, mogućnost za prijavu projekata za financiranje iz EU fondova, primjenu prostorno-planskih i tehnoloških rješenja u upravljanju grobljima.

Svojim sudjelovanje, TD BAŠKA d.o.o., je dalo aktivnu podršku na konferenciji o obnovi i boljoj valorizaciji grobalja u jugoistočnoj Europi.

TD BAŠKA d.o.o., kojeg je predstavljala direktorica Karla Jurešić, je aktivno sudjelovala u panel raspravi: administrativne procedure i koordinacija u projektima obnove groblja između komunalnih društava, jedinice lokalne samouprave i nadležnih državnih institucija.

Isto tako, direktorica Karla Jurešić, je održala analizu: Komunalni red na grobljima i utjecaj sive zone u kamenoklesarskim poslovima.

Bašćanska groblja su imala svoju zasebnu analizu, koju je vodio Marko Franković, iz tvrtke MF Arhitekti d.o.o., pod nazivom: Baška - projekt revitalizacije groblja u turističke svrhe.

Konferencija se održavala 12. i 13.12.2016. godine.

Fotogalerija ovdje.

PRIJEM STRANKI

Ponedjeljkom, četvrtkom i petkom od 8:30 do 12:30 /// Srijedom od 8:30 do 16:00 /// Utorkom se stranke ne primaju

MEĐUNARODNA NORMA ISO 9001:2015

ISO 9001:2008 Nakon višemjesečnog rada, u listopadu 2010. godine TD Baška d.o.o. zadovoljilo je uvjete te je uveden sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008. Međunarodna norma, koja se obnavlja svake godine, postala je dio poslovne strategije Društva, čime se garantira neprekidan razvoj poslovanja i poboljšanje kvalitete usluga cjelokupnog poslovanja.

Detaljnije
Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: