TD Baška d.o.o. posvećuje veliku pozornost zaštiti osobnih podataka. Pročitajte o zaštiti osobnih podataka u našem tekstu Pročitaj tekst

Vremenske neprilike u Baški

Objavljeno: 05.03.2018

U razdoblju od 21.02.2018. do 02.03.2018. djelatnici TD BAŠKA d.o.o. su preventivno i operativno radili na otklanjanju posljedica polarnih hladnoća, jake bure i snijega. Tijekom cijelog razdoblja dva puta dnevno pregledavano je cjelokupno područje Općine Baška, te su na terenu istovremeno uklanjane potencijalne opasnosti koje ugrožavaju promet i sigurnost građana. Uklanjani su kontejneri za smeće sa prometnica i nogostupa, uklanjani su nanosi šljunka sa Palade, redovno su posipavani svi frekventni i vitalni dijelovi Općine (Palada, ulice unutar staroga grada, banka, ljekarna, trgovine), uklanjane su polomljene grane, te su osiguravala prohodnost svim dijelovima Općine Baška. 

Prilikom snježnih oborina posebna pozornost se posvetila posipanju nogostupa ispred osnovne škole, te ostalih frekventnih ulica, a sve u svrhu povećanja sigurnosti građana.

PRIJEM STRANKI

Ponedjeljkom, četvrtkom i petkom od 8:30 do 12:30 /// Srijedom od 8:30 do 16:00 /// Utorkom se stranke ne primaju

MEĐUNARODNA NORMA ISO 9001:2015

ISO 9001:2008 Nakon višemjesečnog rada, u listopadu 2010. godine TD Baška d.o.o. zadovoljilo je uvjete te je uveden sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008. Međunarodna norma, koja se obnavlja svake godine, postala je dio poslovne strategije Društva, čime se garantira neprekidan razvoj poslovanja i poboljšanje kvalitete usluga cjelokupnog poslovanja.

Detaljnije
Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: