TD Baška d.o.o. posvećuje veliku pozornost zaštiti osobnih podataka. Pročitajte o zaštiti osobnih podataka. Pročitaj tekst

Adventski vijenac u Baški u 2016.g.

Objavljeno: 10.12.2016

Na inicijativu Načelnika i Općine Baška, koja je financirala nabavu ukrasa i materijala za izradu vijenca, Baška je dobila po prvi puta svoj adventski vijenac.

Vijenac je jedinstven veličinom i ukrasima, budući da je njegov promjer 5 metara, a visina 0,70 metara. U vijencu su četiti crvene ukrasne svijeće visine 1,60 metara, čiji plamen noću svijetli. Željezna armatura vijenca je ukašena granama plave smreke, te je vijenac ukrašen velikim crvenim mašnama, svjetlećim lampicama i u duhu stilizirane Hrvatske šahovnice sa crvenim i bijelim kuglicama.

TD BAŠKA d.o.o. se uhvatila hrabro i ozbiljno u koštac sa novim zadatkom i izazovom, te je bila važna logistička podrška u izboru mjesta za adventski vijenac, kreativnom osmišljavanju izgleda vijenca, izradi konstrukcije, izradi vijenca, te postavljanju kamere za prijenos uživo paljenja prve adventske svijeće. Kamera će uživo prenositi sliku vijenca za cijelo vrijeme njegovog trajanja. Veliki trud svih angažiranih djelatnika oko izrade vijenca i silni entuzijazam koji je vladao tih dana, vidljiv je u veličini, kvaliteti izvedbe i originalnosti izgleda bašćanskog adventskog vijenca.

Naš adventski vijenac je jedinstven na cijelom Otoku Krku, pa i šire. Pohvale stižu iz svih dijelova Hrvatske, a velik broj mještana i posjetitelja koji se slikaju ispred vijenca samo potvrđuju da je ideja, inicijativa i izvedba svih sudionika ovog projekta uspjela!

Prva adventska svijeća je zapaljena u nedjelju, 27. studenog 2016. godine uz predstavnike Općine Baška, bašćanskog župnika vlč. Ivice Katunara, župnika Drage Bašćanske mons. Antuna Toljanića, mr. mons. Zvonimira Seršića. Nastupali su Dječji pjevački zbor Župne crkve Sv. Trojice. Vrijedne župljanke su napravile fritule i kroštule i počastile sve prisutne razdragane mještane i goste koji su u velikom broju došli prisustvovati ovoj svečanosti. Nakon paljenja prve svijeće, održala se misa u Župnoj crkvi u Baški.

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 7:00 do 15:00 /// Srijedom od 7:00 do 17:00 /// Petkom od 7:00 do 13:00 /// Vrijeme pauze je od 12:30 do 13:00

Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: