TD Baška d.o.o. posvećuje veliku pozornost zaštiti osobnih podataka. Pročitajte o zaštiti osobnih podataka. Pročitaj tekst

Drvored i živica uz hotel Atrium u Baški.

Objavljeno: 03.12.2018

Posađen je novi drvored i živica uz hotel Atrium u Baški. Mikrolokacija ovog poteza je prilično loša. Parkirališta i cesta su sa obje strane površina zelenila, ostaci građevinskog materijala nalaze se na dnu cijelom dužinom uske površine zelenila, javna rasvjeta je blizu, sa obje strane zgrade hotela s mora "ulazi" bura i stvara kovitlac - reful na sredini ovog prostora.

Izabrane su otporne biljne vrste: drvoredna vrsta gledićija (Gleditsia triacanthos "Inermis") i živica japanske kaline (Ligustrum japonicum "Texanum").

Postojeći sustav automatskog navodnjavanja će se osuvremeniti.

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 7:00 do 15:00 /// Srijedom od 7:00 do 17:00 /// Petkom od 7:00 do 13:00 /// Vrijeme pauze je od 12:30 do 13:00

Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: