TD Baška d.o.o. posvećuje veliku pozornost zaštiti osobnih podataka. Pročitajte o zaštiti osobnih podataka. Pročitaj tekst

Groblje Draga Bašćanska - sadnja stabala.

Objavljeno: 03.12.2018

Uz sporedni ulaz groblja Draga Bašćanska posađen je manji drvored stabala judinog drveta (Cercis siliquastrum), nižeg habitusa. Zadržana su dva postojeća stabalca crvenog gloga, a jedan je posađen u groblje (Crataegus laevigata "Paul's scarlet").

TD BAŠKA d.o.o. nastoji na ekološki osviješten i ekonomičan način upravljati grobljima. Stoga su odbačene krizanteme poslije blagdana Svih svetih jednim dijelom iskorištene za sadnju u podrastu spomenutog drvoreda.

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 7:00 do 15:00 /// Srijedom od 7:00 do 17:00 /// Petkom od 7:00 do 13:00 /// Vrijeme pauze je od 12:30 do 13:00

Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: