TD Baška d.o.o. posvećuje veliku pozornost zaštiti osobnih podataka. Pročitajte o zaštiti osobnih podataka. Pročitaj tekst

Koševi izgubljeno - nađeno na grobljima

Objavljeno: 03.10.2018

TD BAŠKA d.o.o. postavilo je nove "izgubljeno - nađeno" koševe.

Sa grobova i grobnica zbog vjetra često budu srušeni novi cvjetni aranžmani, novi lampioni i sl.

Namjena ovih "izgubljeno - nađeno" koševa je da se u njih odlažu takvi pronađeni predmeti (novi lampioni, očuvani cvjetni aranžmani i sl.), kako bi ih vlasnici pronašli na odgovarajućim mjestima.

Na groblju Baška postavljena su četiri koša, na groblju Batomalj jedan, na groblju Jurandvor također jedan koš, te na groblju Draga Bašćanska postavljena su dva.

"Izgubljeno - nađeno" koševi ne služe za odlaganje otpada, već isključivo za odlaganje pronađenih predmeta.

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 7:00 do 15:00 /// Srijedom od 7:00 do 17:00 /// Petkom od 7:00 do 13:00 /// Vrijeme pauze je od 12:30 do 13:00

Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: