TD Baška d.o.o. posvećuje veliku pozornost zaštiti osobnih podataka. Pročitajte o zaštiti osobnih podataka. Pročitaj tekst

Novogodišnje ukrašavanje Baške.

Objavljeno: 30.11.2016

Ove godine je Općina Baška uložila značajna sredstva u podizanje standarda novogodišnjeg ukrašavanja Baške i ostalih mjesta.

Za "stari dio" Ulice kralja Zvonimira u Baški nabavljeni su novi svjetleći ukrasi za javnu rasvjetu.

U Park Marjan postaviti će se svjetleće kugle na dominantno stablo koprivića te svjetleće mreže na grmove pitospora.

Na Paladi su se okitili kandelaberi girlandama. Iste su omotane koraljno crvenim trakama tila i mašnama od tamnocrvene mreže.

Nabavljene su nove kuglice i svjetleće lampice za smreku na Paladi koja je visoka 6 metara. Maštovito su se uskladile velike i male snježnobijele pahulje sa šljokičasto crvenim kuglicama i sjajnocrvenim mašnama. Na vrh je postavljena bijela zvijezda. S obje strane smreke ukrašeni su grmovi pitospora sa svjetlećim mrežama.

Navedene radove postavljanja smreke i ukrašavanja izvode vrijedni djelatnici TD BAŠKA d.o.o.

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 7:00 do 15:00 /// Srijedom od 7:00 do 17:00 /// Petkom od 7:00 do 13:00 /// Vrijeme pauze je od 12:30 do 13:00

Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: