TD Baška d.o.o. posvećuje veliku pozornost zaštiti osobnih podataka. Pročitajte o zaštiti osobnih podataka. Pročitaj tekst

Panorama s groblja Sv. Ivan u Baški

Objavljeno: 15.12.2016

Slijedom ulaganja u naša groblja, nastavilo se s preuređenjem groblja Sv. Ivan u Baški. Svi radovi se izvode prema strogim kriterijima Izvedbenog projekta za navedeno groblje, a koje je dio velikog i vrijednog Projekta obnove, uređenja i budućeg održavanja groblja na području Općine Baška.

Tako da je po Izvedbenom projektu, na najgornjem dijelu groblja, na polju "J", izrezao otvor na armiranom-betonskom ogradnom zidu visine 2,5 metra i ugradilo kaljeno, laminirano staklo. Poštivanjem odredbi Izvedbenog projekta, otvorio se izazovni panoramski pogled na otok Prvić, Velebit i Bašćansku valu, te bočno unijelo svijetlo u prostor.

Uskoro će se na ovom dijelu urediti postojeći bunar i dodati hortikulturni akcenat čime će se uljepšati i povećati vrijednost prostora naglašavajući važnost različitosti mikrolokacija svih djelova groblja.

Iako su radovi obnove i preuređanja u počecima, krajnji cilj je proljepšanje izgleda groblja kao cjeline naglašavajući utilitarnost, autentičnost i tradicijski izgled bašćanskog groblja, poštujući važeće europske i hrvatske norme za groblja.

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 7:00 do 15:00 /// Srijedom od 7:00 do 17:00 /// Petkom od 7:00 do 13:00 /// Vrijeme pauze je od 12:30 do 13:00

Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: