TD Baška d.o.o. posvećuje veliku pozornost zaštiti osobnih podataka. Pročitajte o zaštiti osobnih podataka. Pročitaj tekst

Sadnja proljetnica u 2016. godini

Objavljeno: 30.11.2016

Nakon višegodišnje stanke, cvjetne gredice Baške ponovno će zasjati bojama proljeća.

Uređena je nova cvjetna gredica na ulazu u Bašku, kod glagoljskog slova "B" te će se postaviti sustav automatskog navodnjavanja.

 

Za ovogodišnju sadnju izabrane su velikocvjetne maćuhice u bojama lavande, tamnoplave i narančaste u kombinaciji sa tulipanima koji svojim narančastim i ljubičastim bojama prate raskošne nijanse maćuhica.

Posađeno je 5 200 komada proljetnica.

Ove godine su posađene proljetnice na dvije cvjetne gredice, dok se iduće godine planira sadnju proljetnica proširiti i na ostale cvjetne gredice.

 

Općina Baška sve više ulaže u hortikulturu javnih zelenih površina, a TD BAŠKA d.o.o. savjesno i sa velikom odgovornošću vodi brigu o njima.

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 7:00 do 15:00 /// Srijedom od 7:00 do 17:00 /// Petkom od 7:00 do 13:00 /// Vrijeme pauze je od 12:30 do 13:00

Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: