TD Baška d.o.o. posvećuje veliku pozornost zaštiti osobnih podataka. Pročitajte o zaštiti osobnih podataka. Pročitaj tekst

Upravljanje prometom

Objavljeno: 01.06.2021

Upravljanje prometom podrazumijeva postupanje u skladu sa odredbama općinske Odluke o uređenju prometa na području Općine Baška, te obuhvaća:

  • izdavanje čip kartica ( korisnicima koji imaju pravo ulaska u zonu ograničenog dvosmjernog prometovanja) i unos gsm brojeva za otvaranje rampe te kontrola istih;
  • postavljanje prometne signalizacije prema ljetnom/zimskom režimu prometa;
  • održavanje pilomata;
  • intervencije po potrebi.

Za organizaciju svih poslova upravljanja parkiralištima i prometom odgovoran je Voditelj odjela upravljanja parkiralištima i prometom. Temeljem obveza koje proizlaze iz općinskih odluka, Voditelj organizira i planira rad navedenog odjela.

 
 
 
 
 
 
 
Kartografski podaci
Slikovni prikaz ©2016 CNES / Astrium, Cnes/Spot Image, DigitalGlobe
 
 
Kartografski podaciSlikovni prikaz ©2016 CNES / Astrium, Cnes/Spot Image, DigitalGlobe
Slikovni prikaz ©2016 CNES / Astrium, Cnes/Spot Image, DigitalGlobe
 
 
Karta
Satelit
 
 
200 m 
 
 
 
 
 
 

ELEKTROKOLICA

Obzirom na ograničeno dvosmjerno prometovanje zonom Palada, TD BAŠKA d.o.o. vrši usluge transporta elektrokolicima. Prijevoz se vrši za fizičke i pravne osobe tijekom cijele godine.

Radno vrijeme elektrokolica
Ljetni režim – ponedjeljak – subota, od 08,00 do 16,00 sati
Zimski režim – ponedjeljak, srijeda, petak od 7,00 do 15,00 sati

Cijena dostave za fizičke osobe je 5,00 eura, a za pravne osobe 0,50 eura po minuti

Kontakt broj: 098/393-547

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 7:00 do 15:00 /// Srijedom od 7:00 do 17:00 /// Petkom od 7:00 do 13:00 /// Vrijeme pauze je od 12:30 do 13:00

Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: