Novi tuš na Bašćanskoj plaži.

Objavljeno: 01.10.2016

Prošle su zime bura i morski valovi pokazali ponovno svoju razornu snagu i nepredvidivost. Iako udaljen od mora, valovi su dosegnuli postojeći postojeći tuš. Oštetili su ga, a bura savinula.

Vodeći računa o potrebama kupača i opremljenosti Vele plaže, Općina Baška financirala je nabavu novog, betonskog, kulirom presvučenog, čvršćeg tuša, koji bi odgovarao potrebama plaže. Ima dva izliva za tuširanje i jednu slavinu.

Svestrani su djelatnici TD BAŠKA d.o.o. uklonili stari tuš, te na istom mjestu napravili armirano betonski temelj i u predsezoni montirali novi, na sveopće odobravanje mještana i kupača.

PRIJEM STRANKI

Ponedjeljkom, četvrtkom i petkom od 8:30 do 12:30 /// Srijedom od 8:30 do 16:00 /// Utorkom se stranke ne primaju

MEĐUNARODNA NORMA ISO 9001:2015

ISO 9001:2008 Nakon višemjesečnog rada, u listopadu 2010. godine TD Baška d.o.o. zadovoljilo je uvjete te je uveden sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008. Međunarodna norma, koja se obnavlja svake godine, postala je dio poslovne strategije Društva, čime se garantira neprekidan razvoj poslovanja i poboljšanje kvalitete usluga cjelokupnog poslovanja.

Detaljnije
Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

fax: 051/864-132

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: