TD Baška d.o.o. posvećuje veliku pozornost zaštiti osobnih podataka. Pročitajte o zaštiti osobnih podataka. Pročitaj tekst

Groblje Batomalj

Objavljeno: 15.11.2016

U listopadu 2016. g. nastavili smo sa hortikulturnim preuređenjem groblja Batomalj prema Izvedbenom projektu za navedeno groblje, a koje je dio velikog i vrijednog Projekta obnove, uređenja i budućeg održavanja groblja na području Općine Baška.

Ovogodišnje investiranje u hortikulturu groblja Batomalj zahtjevalo je dobru pripremu tla za sadnju, te nabavu bilja za sadnju živice lemprike (lat. Viburnum tinus), stablašice oleandera (lat. Nerium oleander), te pregršt raznobojnih i životopisnih krizantema buketara (lat. Chrysanthemum sp.).

Ovim je po Izvedbenom projektu za groblje Batomalj u potpunosti završeno praterno ozeljenjavanje groblje.

U fotogaleriji redom je prikazano zatečeno stanje, preuređenje i završeno stanje groblja.

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 7:00 do 15:00 /// Srijedom od 7:00 do 17:00 /// Petkom od 7:00 do 13:00 /// Vrijeme pauze je od 12:30 do 13:00

Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: