TD Baška d.o.o. posvećuje veliku pozornost zaštiti osobnih podataka. Pročitajte o zaštiti osobnih podataka. Pročitaj tekst

Metlice i lopatice za čišćenje na grobljima

Objavljeno: 15.01.2019

U sklopu održavanja i unapređenja groblja na području Općine Baška nabavljene su nove metlice i lopatice za čišćenje, te kantice za zalijevanje bilja, koje mogu koristiti korisnici groblja. Za iste su izrađeni i nosači, te je izvršena montaža na 2 lokacije na groblju Baška (kod glavne šterne i na vidikovcu), po jedna lokacija na grobljima Jurandvor (kod glavnog ulaza) i Batomalj (na središnjem dijelu groblja). Do kraja ovog tjedna slijedi i montaža na dvije lokacije na groblju Draga Bašćanska (kod slavine na glavnom ulazu i kod slavine na središnjem dijelu groblja).

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 7:00 do 15:00 /// Srijedom od 7:00 do 17:00 /// Petkom od 7:00 do 13:00 /// Vrijeme pauze je od 12:30 do 13:00

Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: