TD Baška d.o.o. posvećuje veliku pozornost zaštiti osobnih podataka. Pročitajte o zaštiti osobnih podataka. Pročitaj tekst

Hortikulturna obnova površine zelenila Trokut uz stubište Ul. kralja Zvonimira/Palada

Objavljeno: 04.10.2018

Po nalogu Općine Baška hortikulturno se uredila mala površina uz stubište koje vodi od Ul. kralja Zvonimira prema Paladi.

Površinski sloj jalove zemlje se zamijenio. Dodao se kompost i vodosprem granule.

Zadržali smo na površini zatečeno bilje oleander (Nerium oleander) i mlječiku (Euphorbia cyparissias) te posadili stablašicu sljeza (Hibiscus syriacus), puzajuću lozicu (Parthenocissus tricuspidata) koja će obrasti gornji zid, patuljastu pitosporu (Pittosporum tobira "Nana"), aromatičnu rusku kadulju (Perovskia atriplicifolia), lavandu (Lavandula angustifolia) i puzajući ružmarina (Rosmarinus off. "Prostratus") koji će prerasti donji zid.

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 7:00 do 15:00 /// Srijedom od 7:00 do 17:00 /// Petkom od 7:00 do 13:00 /// Vrijeme pauze je od 12:30 do 13:00

Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: