TD Baška d.o.o. posvećuje veliku pozornost zaštiti osobnih podataka. Pročitajte o zaštiti osobnih podataka. Pročitaj tekst

Želite li da uredimo Vaše grobno mjesto?

Objavljeno: 01.11.2016

Uprava groblja nudi usluge uređenja i održavanja grobova:

  • pranje i čišćenje grobova,
  • godišnje održavanje grobova
  • dostava cvijeća ili buketa za godišnjicu smrti umrle osobe, rođendan i slično
  • dostava vijenaca na ispraćaj
  • Paljenje svijeća na dan:U znak sjećanja na umrlu osobu želite zapaliti svijeću na određeni dan i time obilježiti godišnjicu smrti, rođendan ili drugi važan datum, a spriječeni ste, obratite se Upravi groblja.

Više o usluzi na telefon: + 385 (0)51 856 133 i e-mail: info@tdbaska.hr

Uređenje ukopnog grobnog mjesta

Uređenje ukopnog mjesta detaljno

 

 

 

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 7:00 do 15:00 /// Srijedom od 7:00 do 17:00 /// Petkom od 7:00 do 13:00 /// Vrijeme pauze je od 12:30 do 13:00

Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: