TD Baška d.o.o. posvećuje veliku pozornost zaštiti osobnih podataka. Pročitajte o zaštiti osobnih podataka. Pročitaj tekst

Obavijest korisnicima usluga u luci

Obavijest korisnicima usluga u luci

Detaljnije

Obavijest o početku sezonskog uređenja prometa

O B A V I J E S T O SEZONSKOM UREĐENJU PROMETA Sukladno odredbama članka 7. Odluke o uređenju prometa na području Općine Baška („Službene novine Primorsko-goranske županije“ br. 08/21), danom 5. travnja 2023. godine počinje sezonsko uređenje prometa, što, među ostalim, podrazumijeva da se od 5. travnja 2023. godine (SRIJEDA), određuje ograničeni dvosmjern

Detaljnije

JAVNI NATJEČAJ za izbor i imenovanje člana uprave - direktora društva TD BAŠKA d.o.o.

JAVNI NATJEČAJ za izbor i imenovanje člana uprave – direktora društva TD BAŠKA d.o.o.   Na ovaj javni natječaj za izbor i imenovanje člana uprave TD BAŠKA d.o.o. mogu se ravnopravno prijaviti kandidati oba spola, a riječi i pojmovi koji imaju rodno značenje korišteni u ovom natječaju odnose se jednako na muški i ženski rod.

Detaljnije

Obavijest - radno vrijeme na dan 31.10.2022.

Zbog korištenja kolektivnog godišnjeg odmora TD BAŠKA d.o.o. neće raditi sa strankama dana 31.10.2022.g.

Detaljnije

Obavijest _ prestanak primjene sezonskog uređenja prometa

O B A V I J E S T Sukladno odredbama članka 8. Odluke o uređenju prometa na području Općine Baška („Službene novine Primorsko-goranske županije“ br. 8/21), danom 15. listopada 2022. godine, prestaje sezonsko uređenje prometa. Zbog održavanja programa BAŠKA OUTDOOR FESTIVAL, s danom dogode, odnosno od 17. listopada 2022. godine (PONEDJELJAK), dijelom ulice Palada,

Detaljnije

Tražilica pokojnika i raspored ispraćaja

Poštovani korisnici,   ponosni smo što Vam možemo predstaviti novost na našoj web stranici. Naime, nakon višemjesečnih priprema izvršena je migracija podataka u novi suvremeni program za upravljanje grobljima. Nova GIS funkcija uvelike olakšava rad jer su planovi povezani sa evidencijom grobnih mjesta i fotografijama s terena. Novi progr

Detaljnije

Obavijest - sezonsko uređenje prometa

  REPUBLIKA HRVATSKA PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA OPĆINA BAŠKA Jedinstveni upravni odjel   Baška, 4. travnja 2022. godine     O B A V I J E S T O POČETKU SEZONSKOG UREĐENJA PROMETA   Temeljem članka 7. Odluke o uređenju prometa na području Općine Baška („Službene novine Primorsko-goranske županije&ldq

Detaljnije

Obavijest - prestanak primjene sezonskog uređenja prometa

REPUBLIKA HRVATSKA PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA OPĆINA BAŠKA Jedinstveni upravni odjel     O B A V I J E S T Sukladno odredbama članka 8. Odluke o uređenju prometa na području Općine Baška („Službene novine Primorsko-goranske županije“ br. 8/21), danom 15. listopada 2021. godine, prestaje sezonsko uređenje prometa, što, među

Detaljnije

Jesen u Baški

Danas je u Bašku stigla posebna gošća. Ova gošća nije kao mnogi drugi gosti koji su prošli kroz Bašku. Ona je vila Jesenka i zajedno sa svojim vilenjacima je došla obojati naše mjesto u jesenske boje. Dolazak jeseni je obilježen u obliku dekoracije „vile Jesenke i jesenski vilenjaci “ koju su postavili djelatnici TD Ba&s

Detaljnije

Obavijest o plaćanju parkiranja PayDo aplikacijom

Obavijest o plaćanju parkiranja PayDo aplikacijom

Detaljnije

Obavijest o početku sezonskog uređenja prometa

  REPUBLIKA HRVATSKA PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA OPĆINA BAŠKA Jedinstveni upravni odjel   Baška, 26. ožujka 2021. godine   O B A V I J E S T O POČETKU SEZONSKOG UREĐENJA PROMETA   Temeljem članka 7. Odluke o uređenju prometa na području Općine Baška („Službene novine Primorsko-goranske županije“ b

Detaljnije

Obavijest o pokretanju postupka utvrđivanja napuštenih grobnih mjesta

Baška, 23.12.2020.   OBAVIJEST   Poštovani mještani Općine Baška,    ovim putem želimo vas obavijestiti da će tvrtka TD BAŠKA d.o.o. tijekom mjeseca prosinca, na pojedina grobna mjesta na grobljima; Draga Bašćanska, Baška i Jurandvor postaviti obavijesti kojima se želi upoznati nepoznate vlasnike i posjetit

Detaljnije

Održavanje groblja

Na području Općine Baška nabavljene su nove metlice i lopatice za čišćenje, te kantice za zalijevanje bilja. Detalje i fotogaleriju pogledajte ovdje.

Detaljnije

Nova vrata na groblju Baška

Postavljena su nova vrata na odvojenom djelu groblja Baška. Detalje i fotogaleriju pogledajte ovdje.

Detaljnije

Izrada i popravak suhozida

TD BAŠKA d.o.o. vrši izradu novih i popravak postojećih suhozida. Detalje pogledajte ovdje.

Detaljnije

košnja i krčenje terena

TD BAŠKA d.o.o. nudi usluge košnje i krčenja. Detalje pogledajte ovdje.

Detaljnije

Blagdan Svih svetih

TD BAŠKA d.o.o. je u sklopu održavanja i uređenja groblja na području Općine Baška povećala funkcionalnost i estetiku samih groblja. Detaljno pogledajte ovdje.

Detaljnije

Uređenje površine zelenila kod DVD Baška

Programom održavanja površina zelenila općine Baška 2018. godini uređena je manja površina kod DVD Baška. Detalje pogledajte ovdje.

Detaljnije

Groblje Draga Bašćanska - sadnja stabala

Uz sporedni ulaz groblja Draga Bašćanska posađen je manji drvored stabala judinog drveta. Detalje o sadnji pogledajte ovdje.

Detaljnije

Drvored i živica uz hotel Atrium u Baški

Posađen je novi drvored i živica uz hotel Atrium u Baški. Detalje pogledajte ovdje.

Detaljnije

Ljetnice na jav. površinama Baške - 1. dio

Detalje pogledajte ovdje.

Detaljnije

Ljetnice na jav. površinama Baške - 2. dio

Detalje pogledajte ovdje.

Detaljnije

"Suhi vrt" kod sidra 1 u Baški

Zbog udaljenosti javnog vodovoda, specifične mikrolokacije, koja je izrazito na udaru bure i posolice okružena asfaltom i lošeg jalovog supstrata te postojećeg bilja na površini, hortikulturno rješenje se nametnulo samo po sebi stvarajući jedan poseban vrtić kao ogledni primjer prilagodbe. Detalje o uređenju "suhog vrta" pročitajte ovdje.

Detaljnije

Svi sveti - Baška - fotogalerija

Fotogaleriju groblja Baška pogledajte ovdje.

Detaljnije

Svi sveti - Batomalj - fotogalerija

Fotogaleriju groblja Batomalj pogledajte ovdje.

Detaljnije

Svi sveti - Draga Bašćanska - fotogalerija

Fotogaleriju groblja Draga Bašćanska pogledajte ovdje.

Detaljnije

Svi sveti - Jurandvor - fotogalerija

Fotogaleriju groblja Jurandvor pogledajte ovdje.

Detaljnije

Hortikulturna obnova trokuta uz stubište Ul. kralja Zvonimira i Palade

Po nalogu Općine Baška hortikulturno se uredila mala površina uz stubište koje vodi od Ul. kralja Zvonimira prema Paladi. Detalje i fotografije pogledajte ovdje.

Detaljnije

Koševi izgubljeno-nađeno na grobljima

TD BAŠKA d.o.o. postavilo je nove "izgubljeno-nađeno" koševe na svim grobljima unutar Općine. Detalje pročitajte i pogledajte ovdje.

Detaljnije

Sanacija unutrašnjosti crkve sv. Nikole u Batomlju

Izvršena je sanacija zidova u unutrašnjosti crkve sv. Nikole u Batomlju. Detalje pogledajte ovdje.

Detaljnije

Klupice u Parku Marjan

Izradili smo i postavili nove klupice u Parku Marjan. Detalje pogledajte ovdje.

Detaljnije

Postavljena je ograda u Ribarskoj ulici

Temeljem naloga Općine Baška izvršena je izrada i montaža ograde u Ribarskoj ulici. Detalje možete vidjeti ovdje.

Detaljnije

Briga o uređenju groblja.

Uprava groblja vodi brigu o održavanju groblja i uklanjanju otpada s groblja. Detaljnije pogledajte ovdje.

Detaljnije

Prenamjena vrata iz crkve sv. Lucije

Na inicijativu MO Jurandvor, djelatnici TD BAŠKA d.o.o. izvršili su prenamjenu vrata iz crkve sv. Lucije u Jurandvoru. Prenamjenom vrata se poboljšala funkcionalnost vrata, te njihovo jednostavnije korištenje.

Detaljnije

Pranje šetališta u Ulici Emila Geistlicha

U sklopu redovnog godišnjeg održavanja komunalne infrastrukture djelatnici TD BAŠKA d.o.o. izvršili su pranje šetališta u Ulici Emila Geistlicha. Pranja šetališta se zbog velikog broja gostiju izvode 2 puta mjesečno tijekom noćnih i rano jutanjih sati.

Detaljnije

Potok u Jurandvoru

Po prihvaćenoj ponudi za Općinu Baška smo očistili i produbili potok u naselju Jurandvor iza crkve Svete Lucije. Detaljnije fotografije pogledajte ovdje.

Detaljnije

Luka u Baški

U operativnom dijelu luke, točnije na istezalištu, postavljeno je novo mobilno ekološko spremište sa tankom za otpadna ulja kako bi naši korisnici imali gdje ostaviti kruti i tekući otpad kod uređivanja plovila. Detaljnu fotogaleriju pogledajte ovdje.

Detaljnije

Zavičajni muzej u Baški

Izvršena je sanacija vlagom oštećenih zidova u Zavičajnom muzeju. Detaljnije ovdje.

Detaljnije

Fotografije površina zelenila

Detaljne fotogalerije prekrasnog cvijeća na području Općine pogledajte u našim fotogalerijama. Pozdrav proljeću. Tulipani, maćuhice, šumarice i potočnice vole Bašku. Proljetnicama Baška dočekuje posjetitelje.

Detaljnije

Redovno održavanje ograda na području Općine Baška

U sklopu Ugovora o redovnom godišnjem održavanju komunalne infrastrukture u 2018. sanirane su ograde na području Općine Baška. Detaljnije ovdje.

Detaljnije

Obnavljanje autobusne stanice u D. Bašćanskoj

Djelatnici TD BAŠKA d.o.o. po nalogu Općine Baška nakon vandalizma izvšili su uklanjanje grafita u Dragi Bašćanskoj. Uklonjeni su grafiti sa stupova rasvjete, prometnih znakova, ogledala i autobusne stanice, te je autobusna stanica ponovno pofarbana.   Detaljnu fotogaleriju pogledajte ovdje.

Detaljnije

Nastavak uređenja groblja Baška - Sv. Ivan

Nastavlja se sa uređenjem groblja na području Općine Baška u sklopu Projekta obnove, uređenja i budućeg održavanja groblja na području Općine Baška. Izvršena je montaža ograde i rukohvata na groblju Baška, u polju F groblja. Ograde i rukohvati su montirani na stepenicama u blizini niša, te se na taj način povećala sigurnost posjetitelja groblja. &nb

Detaljnije

Uređenje dječjeg igrališta Batomalj

Djelatnici TD BAŠKA d.o.o. u sklopu redovnog godišnjeg održavanja unutar Troškovnika redovnog godišnjeg održavanja komunalne infrastrukture na području Općine Baška za 2018. godinu, odradili su uređenje dječjeg igrališta u Batomlju. Detaljnije fotografije pogledajte ovdje.

Detaljnije

Hortikulturno uređ. oko spomenika

Spomenik "Težak" rad akademske kiparice Zvonimire Obad u Dragi Bašćanskoj nalazi se na mjestu gdje pogled u polje donosi spoznaju i odgovore o minulim vremenima života mještana. Kako vremenom i mukotrpnim radom nastaje gromača tako ćemo i mi urediti ovu važnu površinu. Detalje i fotogaleriju pročitajte ovdje.

Detaljnije

Uređenje dječjeg igrališta u Dragi Bašćanskoj

U sklopu redovnog godišnjeg održavanja djelatnici TD BAŠKA d.o.o. odradili su uređenje dječjeg igrališta u Dragi Bašćanskoj. Dodatne fotografije pogledajte ovdje.  

Detaljnije

"Čovjek - ključ uspjeha u turizmu" - Dalibor Dorčić

Dalibor Dorčić dobitnik je priznanja TZ Kvarnera "Čovjek - ključ uspjeha u turizmu", za djelatnika godine u kategoriji ostalih uslužnih djelatnosti, prema kandidaturi TD BAŠKA d.o.o. i TZO Baška. Izuzetno smo ponosni što su višegodišnji trud i zalaganje našeg djelatnika prepoznati i vrednovani kao poseban doprinos kvarnerskom turizmu.

Detaljnije

Novogodišnje ukrašavanje općine Baška

Ovogodišnje ukrašavanje općine Baška je pri kraju. Djelatnici TD BAŠKA d.o.o. po nalogu Općine odrađuju savjesno i sa puno truda ovaj zadatak. Adventski vijenac na "Uliki" je napravljen i spreman za paljenje prve adventske svijeće uz molitvu i blagoslov mjesnog svećenika, vino, kolače i slične tradicijske poslastice u organizaciji Općine Baška i

Detaljnije

Groblja općine Baška istaknuta na konferenciji o grobljima u Puli

Predstavnici TD BAŠKA d.o.o. sudjelovali su u Puli na dvodnevnoj specijaliziranoj konferenciji na temu groblja i pogrebnih usluga. Direktorica je održala prezentaciju o prijavi projekta uređenja groblja na Europski fond, koja je istaknuta na konferenciji kao primjer dobre prakse. Istaknuta je potreba za njegom bogate kulturno-povijesne baštine i vrijednih spomenika te je doda

Detaljnije

Nastavak uređenja operativnog dijela luke Baška

Nakon nove dizalice i uređenja operativnog dijela luke, došao je red i na uređenje istezališta. Za početak smo ugradili novu elektroniku koja omogućuje bolju preglednost spuštanja i podizanja plovila. Sastoji se od kontrolnog ormarića i novog daljinskog tipkala za upravljanje kolicima na istezalištu. Detaljnu fotogaleriju pogledajte ovdje.  

Detaljnije

Zamjena rampe na šetalištu Emila Geistlicha

Zbog dotrajalosti postojeće rampe na šetalištu Emila Geistlicha, zamijenili smo kućište i letvu rampe. Ugrađena je aluminijska letva, dužine 3,5 metra sa gumenim štitnicima za slučaj udara te je regulirana potisna sila pri spuštanju. Isto tako, repariran je i prebačen elektronski sustav za podizanje. Detaljnu fotogaleriju pogledajte ovdje.

Detaljnije

Nova dizalica u luci

U 2017. godini TD BAŠKA d.o.o. uložilo je značajna sredstva u nabavu nove dizalice za plovila. Radi se o stupnoj konzolnoj dizalici SKD-RM proizvođača SPB Inženjering iz Rijeke. Nosivost dizalice je 6,3 tone, što je gotovo dvostruko više od dosadašnje dizalice koja je bila nosivosti 3,5 tone. Kut rotacije dizalične grane je neograničen, čime se uz bežičn

Detaljnije

Hortikulturno uređenje groblja u Baški

U listopadu 2017. godine TD BAŠKA d.o.o. nastavilo je sa hortikulturnim uređenjem groblja Baška prema Izvedbenom projektu za navedeno groblje, a koji je dio velikog i vrijednog Projekta obnove, uređenja i budućeg održavanja groblja na području Općine Baška. Detaljnije o uređenju čitajte ovdje. Fotogaleriju radova pogledajte ovdje.

Detaljnije

Uređenje groblja za blagdan Svih svetih

Uredili smo groblja na području Općine Baška za blagdan Svih svetih 2017. godine. Detaljnu fotogaleriju pogledajte Ovdje.

Detaljnije

Projekt obnove groblja Općine Baška predstavljen u Bruxellesu

Projekt obnove groblja Općine Baška predstavljen u Bruxellesu s ciljem dobivanja bespovratnih EU sredstava. Skup o komunalnoj infrastrukturi održao se, 25. siječnja 2017., Domaćin u Europskom parlamentu bila je zastupnica Ivana Maletić. Zapaženo sudjelovanje u Europskom parlamentu imala je i direktorica TD BAŠKA d.o.o., Karla Jurešić, koja je prezentirala vrlo

Detaljnije

Sudjelovanje na Adriatic Cemetery Days u Dubrovniku

Uspješno je završena dvodnevna konferencija o grobljima i pogrebničkim uslugama, koja se po prvi put održala u Dubrovniku, čiji je suorganizator, uz časopis Komunal, Udruga pogrebnika Hrvatske. Više od 100 sudionika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije kroz prezentacije, razgovore s povodom i panel rasprave artikuliralo je specifičnosti i probleme o nizu t

Detaljnije

Novogodišnje ukrašavanje Baške

Ove godine je Općina baška uložila značajna sredstva u podizanje standarda novogodišnjeg ukrašavanja Baške i ostalih mjesta. Za "stari dio" Ulice kralja Zvonimira u Baški nabavljni su novi svjetleći ukrasi za javnu rasvjetu. U Park Marjan postavljene su svjetleće kugle na dominantno stablo koprivića te svjetleće mreže na grmove pitospora.

Detaljnije

Adventski vijenac u Baški

Na inicijativu Načelnika i Općine Baška, koja je financirala nabavu ukrasa i materijala za izradu vijenca, Baška je dobila po prvi puta svoj adventski vijenac. Vijenac je jedinstven veličinom i ukrasima, budući da je njegov promjer 5 metara, a visina 0,70 metara. U vijencu su četiri crvene ukrasne svijeće visine 1,60 metara, čiji plamen noću svijetli. Željezna armatura vi

Detaljnije

Otočna rožica - treće mjesto u kategoriji najuređenijih javnih površina

Zelena površina "Zvjezdica" na Šetalištu Emila Geistlicha   Zelena površina "Zvjezdica" nalazi se na šetnici na ulazu plaže kao pozdrav svim kupačima koji dolaze uživati u moru, ali i koji prolaze šetnicom.   Kompozicija uređene površine je u obliku zvjezdice na morskom dnu koju zapljuskuju morski valovi

Detaljnije

Popravak planinskog puta i izrada suhozida

Prema Nalogu Turističke zajednice Općine Baška, djelatnici TD BAŠKA d.o.o. odradili su popravak planinarskog puta te izradu suhozida na lokacijama Vraca, Ljubomer te Vratudih. Štete su nastale zbog obilnih kiša iz prethodne godine, ali i zbog pješaka koji skraćuju put preko serpentina. Vrijedni djelatnici TD BAŠKA d.o.o. odradili su posao sa puno

Detaljnije

Rekonstrukcija zelene površine u ul. Gorinka

Iako se čini da je ova površina mala i beznačajna, žiteljima starog dijela Baške u ul. Gorinka važna je iz više razloga. Godinama je bila zapuštena i neugledna što boljem poznavatelju lokalne situacije nije neobično. Nekoliko dosadašnjih pokušaja ozelenjavanja površine je završilo neuspjehom. Naime, površina je do

Detaljnije

Saniranje korijena crnike u Ulici kralja Zvonimira

Svojom veličinom stara, moćna crnika je u Ulici kralja Zvonimira prerasla gabarite sadnog mjesta. Kako raste na nogostupu blizu ceste, svojim korijenjem počela je podizati asfalt i ometati pješački i cestovni promet.   Intervencija je bila neophodna.   Površinsko korijenje se uklonilo. Rezne rane na korijenu su se premazale voćarskim voskom radi dezinfekcij

Detaljnije

Panoramski prozor Sv. Ivan

Započeli smo sa otvaranjem panoramskog pogleda sa groblja Sv. Ivan. Najgornji dio groblja, polje J, otvara jedan od najljepših, ako ne i najljepši pogled na otok Prvić, planinu Velebit i Bašćansku valu. Odlučili smo priuštiti dio tog pogleda i vama. Trenutno su radovi u samim počecima, kada budu završeni zasigurno će svi posjetitelji biti zadovoljni s

Detaljnije

Novi tuš na Bašćanskoj plaži

Prošle su zime bura i morski valovi pokazali ponovno svoju razornu snagu i nepredvidivost. Iako udaljen od mora, valovi su dosegnuli postojeći postojeći tuš. Oštetili su ga, a bura savinula. Vodeći računa o potrebama kupača i opremljenosti Vele plaže, Općina Baška financirala je nabavu novog, betonskog, kulirom presvučenog, čvršćeg tuša, koji

Detaljnije

Čišćenje oborinske šahte

Djelatnici TD BAŠKA d.o.o odrađuju čišćenje oborinskih šahti za i u Općini Baška, kako bi voda mogla nesmetano protjecati i ne raditi probleme tijekom kišnih dana. Fotogalerija ovdje.

Detaljnije

Novi pješački prijelaz u Baški

Povećanjem broja stanara i stambenih građevina na dijelu Baške, Pešćivica i Šantis, Općina Baška je prepoznala potrebu za iscrtavanjem novog pješačkog prijelaza. Djelatnici TD BAŠKA d.o.o. su iscrtali pješački prijelaz i postavili znakove upozorenja, da stanari mogu bezbrižno prelaziti cestu.

Detaljnije

Košnja i održavanje biciklističke i poučne staze

Velu riku prati biciklistička staza i dio poučne staze, koju svake godine koristi sve više biciklista i pješaka, zaljubljenika u prirodu, aktivnih sportaša i rekreativaca. Košnju staze i uređenje suhozida, koji prate istu, kroz dogovor sa Turističkom zajednicom Općine Baška i same Općine Baška, odrađuju djelatnici TD BAŠKA d.o.o. Fotogaler

Detaljnije

Krčenje terena ispred crkve Sv. Elizabete

Na zahtjev MO Drage Bašćanske i odobrenja od strane Općine Baška, izvršeni su radovi krčenja i čišćenja terena ispred crkve Sv. Elizabete u Dragi Bašćanskoj. Očišćena površina sa atraktivne lokacije pruža predivan pogled na planine i Vela riku, koja teče kroz sva mjesta u dolini. Fotogalerija ovdje.

Detaljnije

Uređenje ukopnog grobnog mjesta

Na zahtjev stranaka izvršili smo radove izrade betonskih okvira za ukopna grobna mjesta na groblju Sv. Ivan u Baški. Izrada i centriranje ukopnih grobnih mjesta izvedena su prema standardima struke i arhitektonoskom idejnom projektu za groblje Sv. Ivan u Baški. Fotografije prikazuju radove na tri ukopna mjesta koje je TD BAŠKA d.o.o. izrađivalo.

Detaljnije

Sanacije oborinske odvodnje u Ulici kralja Zvonimira

Po nalogu Općine, djelatnici TD BAŠKA d.o.o., izvršili su radove sanacije oborinske odvodnje u Ulici kralja Zvonimira, nasuprot kućnog broja 86 u Baški. Postavljanjem kompaktnog betonskog kanala i oborinskih rešetki. Fotogalerija ovdje.

Detaljnije

Sadnja sablašica oleandera - Gorinka i

Općina Baška je još jednom pokazala senzibilitet prema potrebama svojih mještana te je na zamolbu stanara Ulice Gorinka i Vladimira Nazora ("Kod Funtane") u Baški financirala nabavu i sadnju dvije stablašice oleandera crvene boje cvijeta (lat. Nerium oleander). Za nevedene radove angažirano je TD BAŠKA d.o.o. Naime na ovome mjestu su bila po

Detaljnije

Sadnja proljetnica u 2016. godini

Nakon višegodišnje stanke, cvjetne gredice Baške ponovno će zasjati bojama proljeća. Uređena je nova cvjetna gredica na ulazu u Bašku, kod glagoljskog slova "B" te će se postaviti sustav automatskog navodnjavanja.   Za ovogodišnju sadnju izabrane su velikocvjetne maćuhice u bojama lavande, tamnoplave i narančaste u kombinaciji sa tul

Detaljnije

Uređenje groblja Batomalj

U listopadu 2016. g. TD BAŠKA d.o.o. nastavilo je sa hortikulturnim preuređenjem groblja Batomalj prema Izvedbenom projektu za navedeno groblje, a koje je dio velikog i vrijednog Projekta obnove, uređenja i budućeg održavanja groblja na području Općine Baška. Ovogodišnje investiranje u hortikulturu groblja Batomalj zahtjevalo je dobru pripremu tla za sadnju, te n

Detaljnije

Poziv na dostavu ponude

TD BAŠKA d.o.o., pokrenuo je postupak bagatelne nabave građevinsko-obrtničkih radova na uređenju dijela bašćanske luke - plato dizalice, za koju sukladno članku 18. stavak 3. Zakona o javnoj nabavi (NN br.90/11, 83/13, 143/13 i 13/14) nije obvezan provesti jedan od postupaka propisan Zakonom o javnoj nabavi, s obzirom na to da je procijenjena vrijednost predmeta n

Detaljnije

SRC Zablaće

SRC Zablaće dobilo novi drvored. Detaljno na: SRC Zablaće

Detaljnije

Centralin - centralni dio plaže

Početkom travnja orezani su tamarisi i borovi na pomorskom dobru centralnog dijela Vele plaže. Detaljno na: Centralin - centralni dio vele plaže

Detaljnije

RADNO VRIJEME

Ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 7:00 do 15:00 /// Srijedom od 7:00 do 17:00 /// Petkom od 7:00 do 13:00 /// Vrijeme pauze je od 12:30 do 13:00

Misija

Misija Društva je vršiti komunalnu djelatnosti na području Općine Baška i pružati građanima i ostalim korisnicima visokokvalitetne usluge. Društvo pritom nastoji koristiti moderne organizacijske metode i tehničke inovacije kako bi se osigurala konstantna kvaliteta i poboljšanje usluga, nastojeći maksimalno izaći u susret svim zahtjevima i željama korisnika usluga, koji su u osnovi razlog postojanja Društva.

Vizija

Vizija Društva je naprednim pristupom poslovanju istaknuti se kao jedan od nositelja općeg razvoja Općine Baška, te na principu ekološki održivog razvoja osigurati modernizaciju i razvoj cjelokupnog poslovanja.

Kontakt

Kontaktirajte nas putem dolje navedenih brojeva telefona ili e-mail adrese!

Palada 88, 51 523 Baška

tel: 051/856-133

info@tdbaska.hr

www.tdbaska.hr

Vaša udaljenost i vrijeme potrebno za dolazak: